we doen graag wat terug

Een belangrijke waarde binnen Webkracht is het helpen van anderen. Andere mensen en organisaties die succesvoller of beter worden met onze hulp. Die het, dankzij onze dienstverlening, hulp of kennis, nèt wat beter doen dan zonder. Daar worden we gelukkig van. En de organisaties die we sponsoren ook.
voedselbank rotterdam

voedselbank rotterdam

De Voedselbank Rotterdam is in 2002 als de eerste voedselbank in Nederland ontstaan uit een particulier initiatief van Sjaak en Clara Sies. Doelstelling is: "Het verstrekken van voedselpakketten aan mensen die door financiële omstandigheden niet in staat zijn in hun voedselbehoefte te voorzien".

Toen Voedselbank Rotterdam in 2004 in contact kwam met Webkracht hoefden we niet lang na te denken om voor hen een site te maken. Daarna volgden verschillende versies en updates van de website. De grootste delen hiervan en de hosting zijn altijd door Webkracht gesponsord.

fietsen voor de buurvrouw

fietsen voor de buurvrouw

Stichting La Vecina helpt kansarme kinderen in de Colombiaanse stad Cartagena met onderwijs en opvang. Zodat ze ècht een toekomst hebben.

Bekijk hier de aflevering van KRO Reunie met Nathalie

95 kinderen krijgen dagelijks onderwijs, voeding en psychische en medische begeleiding en nog eens 180 kinderen worden opgevangen door de opvangmoeders. Al het bij elkaar gefietste geld gaat rechtstreeks naar opvanghuis La Vecina. Wil je meer weten over La Vecina, kijk op www.fundacionlavecina.com.

stichting touch of dutch

stichting touch of dutch

We kunnen trots zijn op de bijzondere en historische band tussen Nederland en de VS. Touch of Dutch wil deze band verder versterken door contacten te leggen tussen Nederland en Amerikaanse burgers en organisaties die zich nog steeds verbonden voelen met Nederland.

Zowel Nederland als de VS kan voordeel hebben bij het versterken van deze banden op sportief, economisch, cultureel en politiek gebied. Ruim 6 miljoen Amerikanen kunnen zo leren van het land van hun voorouders. Touch of Dutch wil dit bevorderen door activiteiten en uitwisselingen te organiseren.

stichting of vereniging?

non-profit organisaties
ontvangen tot 50% korting
op onze commerciele tarieven!

ook met ons werken?
bel ons op 085 888 33 30 of

volg ons op

nieuwsbrief

* verplicht veld
*
clear this field