offerte aanvragen

schaalbaar op
alle apparaten

Responsive website

Een responsive website is tegenwoordig onmisbaar. Er zijn meer telefoons en tablets in omloop dan ooit, dus een schaalbare en vooral een bruikbare website op alle soorten apparaten is belangrijk. Je wilt natuurlijk geen kostbare bezoekers verliezen.

 

Wat is responsive design?

Simpel gezegd past een responsive website zich aan het scherm aan waar je hem op bekijkt. Of dat nou een telefoon, tablet, laptop of computerscherm is, hij ziet er altijd goed uit. Dat betekent vaak dat een website op tablet \'full-screen\' is met een aantal kolommen naast elkaar. Op kleinere schermen wordt de inhoud vooral onder elkaar getoond.

 

Is responsive design een must?

De hoeveelheid tablets, smartphones en andere apparaten waar mensen mee internetten neemt alleen maar toe. Het is dus belangrijk dat je website daar rekening mee houdt. Mits goed uitgevoerd is responsive design een erg goede oplossing voor de meeste website. Die goede uitvoer kun je trouwens aan Webkracht wel overlaten. We hebben meer dan 30 websites responsive gemaakt en zien het als een essentieel onderdeel van elk webdesignproces.

ook met ons werken?
bel ons op 085 888 33 30 of

volg ons op

nieuwsbrief

* verplicht veld
*
clear this field