offerte aanvragen

controle over
je eigen website

CMS Website

Geen website kan tegenwoordig meer zonder een CMS (Content Management Systeem). Met een goed CMS, wordt het beheren van je website een peuleschil. In het bijzonder grote en complexe websites hebben baat bij een CMS wat op een makkelijke manier alle functies en inhoud beheersbaar maakt.

 

Welk CMS heb ik nodig?

Een veelgehoorde vraag. Zonder een duidelijk antwoord overigens. Sommige mensen hebben een sterke \'merkvoorkeur\' voor bijvoorbeeld Wordpress, Typo3 of Magento. Belangrijker dan een merkvoorkeur is de uiteindelijke oplossing die het beste bij jou doelen past. Wil je flexibiliteit, veiligheid en heb je veel maatwerk nodig? Dan kom je al gauw uit bij Exolog. Dat is naast een CMS een framework, een zogenaamd ontwikkelplatform. Dat betekent veiligheid, stabiliteit en voldoende uitbreidbaarheid. Bovendien een vliegende start, want er zit standaard al erg veel in. En het werken ermee? Verfrissend makkelijk!

Doen we alleen Exolog? Nee, dat niet. Maar de meerderheid kiest daar wel voor. Dat komt omdat ze de voordelen op korte en lange termijn er van inzien. De andere klanten kunnen we prima met Wordpress verder helpen. Wil je weten wat je moet kiezen? Neem dan even contact op, dan kunnen we het over jouw specifieke situatie hebben, leuk!

ook met ons werken?
bel ons op 085 888 33 30 of

volg ons op

nieuwsbrief

* verplicht veld
*
clear this field