^ array:39 [
 "main" => "1"
 "show" => "1"
 "photo" => "34946"
 "photo_id" => "34946"
 "photo_name" => "mark.jpg"
 "photo_date" => "2016-05-19 15:26:41"
 "photo_info" => ""
 "photo_filename" => "20160519152722_002565300_1.jpg"
 "photo_site" => "30"
 "photo_deleted" => "0"
 "photo_maker" => ""
 "photo_formanswer" => "0"
 "photo_width" => "193"
 "photo_height" => "193"
 "photo_size" => "10988"
 "photo_type" => "jpg"
 "photo_isimage" => "1"
 "photo_isextranet" => "0"
 "name_en" => "Mark Kramers"
 "name_nl" => "Mark Kramers"
 "review_en" => "Consumers like convenience shopping and they will do so more often from a mobile phone or tablet. It is therefore essential that the user also gets an optimal shopping experience on these devices. As a progressive retail business we deal with many new technologies, and thanks to the skill and the attractive offer from Webkracht, the choice was easy!"
 "review_nl" => "Consumenten houden van gemak en shoppen steeds vaker vanaf een mobiele telefoon of tablet. Het is daarom essentieel dat de gebruiker ook op deze apparaten een optimale shopervaring krijgt. Als vooruitstrevend retailbedrijf gaan wij met vele nieuwe technologieën mee en mede dankzij de kundigheid en het aantrekkelijk aanbod van Webkracht, was de keuze snel gemaakt!"
 "company_en" => "WOW!underwear"
 "company_nl" => "WOW!underwear"
 "position_en" => "CEO"
 "position_nl" => "eigenaar"
 "react_date" => "2016-05-19 15:26:41"
 "react_date_changed" => "2016-10-14 16:57:42"
 "react_page" => "0"
 "react_user" => "65998"
 "react_user_target" => "0"
 "react_parent" => "0"
 "react_count_reads" => "0"
 "react_count_views" => "0"
 "react_confirmstring" => "U8XVYLR79H6MJCV"
 "u_name" => " "
 "u_email" => "webkracht@webkracht.e-logger.nl"
 "react_id" => "670925"
 "editable" => 1
]

onze klanten houden van ons, echt waar

Consumenten houden van gemak en shoppen steeds vaker vanaf een mobiele telefoon of tablet. Het is daarom essentieel dat de gebruiker ook op deze apparaten een optimale shopervaring krijgt. Als vooruitstrevend retailbedrijf gaan wij met vele nieuwe technologieën mee en mede dankzij de kundigheid en het aantrekkelijk aanbod van Webkracht, was de keuze snel gemaakt!

Mark Kramers
eigenaar
WOW!underwear

Webkracht heeft mij heel goed geholpen mijn bestaande site over te zetten op een nieuw systeem. Dit nieuwe systeem Exolog CMS is een prettig werkend systeem; duidelijk, overzichtelijk en eenvoudig te bedienen.

Josytta Raterink
eigenaar
Maisonnera

Met de oplossing van Webkracht hebben we onze website van een statisch en moeilijk te beheersen geheel compleet kunnen verlevendigen en vereenvoudigen. Daarnaast was de prijs-kwaliteitverhouding van Webkracht\'s oplossing super!

Hugo Spruijt
Bestuurder
NVKF

Sinds wij met Webkracht en Exolog zijn gaan werken, heeft onze e-commerce tak een vlucht genomen. Het CMS biedt flexibiliteit en een goed platform voor een hoge Google ranking en een klantvriendelijke webwinkel.

Roel Raatgever
business development manager
MiraTes BV

Als je voor een dynamische content kiest dan is Exolog CMS een uitstekende oplossing! Je hebt hiermee alle vrijheid op het gebied van pagina’s, formulieren & scripts!

Jasper Zuyderwijk
Media developer
Evenementenhal Gorinchem

Het invoeren van de programmagegevens gaat nu erg soepel! De database is echt super geprogrammeerd!

Agnes Szelejak
Traffic Manager
MTNL

Bij het eerste intakegesprek met Webkracht kregen we al snel een goed gevoel. Dit gevoel onstond door de kritische vragen die Webkracht ons teruggaf, waardoor we wisten dat ze zich in ons verplaatsten. De ontwerpen zijn dan ook buitengewoon goed geslaagd!

Martin Weeda
Eigenaar
Mailfromheaven.eu

Wat ons aanspreekt aan Webkracht zijn de korte lijnen en de manier van werken. Je kunt altijd wel even bellen of mailen ergens over en ze kunnen vaak in dezelfde week nog dingen aanpakken!

Cornelie Klerk
Office Manager
Careermaker

We zagen al snel dat Webkracht dezelfde visie beoogt die wij beoogden bij het project. Dat gaf voor ons de doorslag om met hen in zee te gaan.

Richard Murray
Eigenaar
PC Constructor

Wat zijn we ongelofelijk goed te vinden via Google zeg! We staan regelmatig met de meest eenvoudige zoekwoorden op de eerste pagina!

Peter Hooft
Webmaster
Zandvlietcollege

Webkracht voelt feilloos aan waar de behoefte ligt, vertaalt dit in concrete ideeën, is helder in de communicatie en voert zonder aarzeling uit! Het Aha-erlebnis is ontstaan, de win-win situatie gecreëerd, met als uiteindelijke resultaat een uiterst tevreden klant!

Bjorn Elsenberg
Eigenaar / bewindvoerder
Vitae Bewindvoeringen
ook met ons werken?
bel ons op 085 888 33 30 of

volg ons op

nieuwsbrief

* verplicht veld
*
clear this field