Green-W

omschrijving

Stil, zuinig en comfortabel. De Green-W is het innovatieve vervoermiddel voor de zakelijke en particuliere markt, helemaal klaar voor de toekomst! In de zakelijke markt is hij uitermate geschikt als veilig, handzaam en betrouwbaar vervoermiddel voor personen en kleine pakketten of bestellingen.

Een veranderende maatschappij brengt ook veranderende mobiliteit. Elektrische mobiliteit is volop in ontwikkeling. Onder andere in de horeca zijn bezorgscooters niet alleen gevaarlijk maar ook vervuilend. Green-W is het antwoord daar op.

Green-W B.V. is in 2016 opgericht door 3 partners met een zeer ruime ervaring als ondernemers. De Green-W step zien zij als een product wat mobiliteit vraagstukken kan oplossen.

Eind 2016 benaderden ze Webkracht met de vraag om een strakke, fris ogende en toekomstgerichte moderne website te ontwerpen en bouwen. Webkracht ontwikkelde een repsonsive 'onepager', die de klant makkelijk van informatie en voorbeelden over de Green-w voorziet, veelgestelde vragen beantwoordt en zakelijke en particuliere geinteresseerden verleidt om contact op te nemen.

Zowel Nederlandstalige als Engelstalige klanten kunnen terecht op de meertalige website.

De website wordt via het Content Management Systeem Exolog door Green-W zelf onderhouden.

details

Opdrachtgever Green-w
Categorieen webdesign , CMS Website , Responsive website , Copywriting
ook met ons werken?
bel ons op 085 888 33 30 of

volg ons op

nieuwsbrief

* verplicht veld
*
clear this field