Webkracht sponsort Fietsen voor de Buurvrouw 2015

Dit jaar zijn we te gast bij de Driebergse Tourclub (DTC) en fietsen we de Heuvelrug Kromme Rijn Tocht.  Met afstanden van 30, 45, 80, 110 of 140 KM is er zowel voor gezinnen met kinderen als voor gevorderde fietsers een prima uitdaging. Op iedere route is halverwege een rustpunt waar je gezellig kan zitten, eten en drinken. De route van 30 kilometer is prima te doen voor kinderen.

De tocht biedt een prachtige mix van landschappen die Midden-Nederland te bieden heeft. In het begin van de route worden diverse klimmetjes aangedaan. Bijvoorbeeld de Pyramide, Ruiterberg, Hoogstraat, Amerongse Berg en Grebbeberg, afhankelijk van de afstand. Na Amerongen verlaten we de Heuvelrug en kunnen we genieten van het uitzicht op de dijken. Langs de appelboomgaarden in het gebied van de Kromme Rijn keren we weer terug naar Driebergen.

fiets mee...

…en zorg dat we dit jaar met een record aantal deelnemers van start gaan!

een leuke dag uit met collega’s of zakelijke relaties

Fietsen met La Vecina is een leuke en sportieve dag uit en natuurlijk steun je een geweldig doel. Neem contact op met kaboul voor mogelijkheden.

het doel

De opbrengst van dit sportieve en gezellige evenement gaat naar de kinderen van opvanghuis La Vecina in Colombia. La Vecina biedt kinderen een thuis, onderwijs en eten. Zodat ze écht een toekomst hebben.

Bezoek de website van Fietsenvoordebuurvrouw »

0
share this

over de auteur

Martijn  Visser

Martijn helpt al 17 jaar ondernemers met raad en daad aan krachtige web-oplossingen

reageren?

Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden gemarkeerd *

* verplicht veld
*
*
*
*
clear this field
ook met ons werken?
bel ons op 085 888 33 30 of

volg ons op

nieuwsbrief

* verplicht veld
*
clear this field